Haringparty Lopikerwaard op 22 juni en in teken van Hospice

4 april 2018 door

Het jaarlijkse ‘harinkje happen’ in de Lopikerwaard komt er weer aan! Op vrijdag 22 juni zal de Haringparty Lopikerwaard 2018 georganiseerd worden bij Terberg Techniek in IJsselstein. Naast het netwerken voor regionale ondernemers zal ook ditmaal een maatschappelijk doeleinde centraal staan, namelijk de in de regio georganiseerde Hospice.

Hospice
Veel mensen willen het liefst thuis sterven, in hun eigen vertrouwde omgeving. Met goede zorg en aandacht van familie en vrienden om hen heen in die laatste levensfase. Dat is in de praktijk helaas lang niet altijd mogelijk. Een hospice is een zogenaamd bijna-thuis-huis. Mensen, die ongeneeslijk ziek zijn en een levensverwachting hebben van ongeveer drie maanden kunnen in een hospice verzorgd worden tot aan hun overlijden. Door de continue aanwezigheid van vrijwilligers is hier weer ruimte voor.

Netwerkevent
‘De jaarlijkse haringparty wordt georganiseerd vanuit een stichting waar ik en enkele andere ondernemers het bestuur van vormen’, aldus voorzitter Berry van den IJssel. ‘Gezamenlijk proberen we hét netwerkevent van het jaar te organiseren. Of dat tot dusverre is gelukt? Gezien de opkomsten en de gedoneerde bedragen in de afgelopen jaren denk ik van wel!’ Naast het netwerken en het goede doel zal meer dan voldoende entertainment en culinaire versnaperingen worden geboden: ‘Zeker weten. Ook met de niet-haring liefhebbers wordt altijd rekening gehouden.’

Aanmelden
Regionale ondernemers zijn van harte welkom om zich aan te melden via info@haringpartylopikerwaard.nl